Zonwerende folie, warmtewerende raamfolie, spiegelfolie

Hou de warmte buiten en stop storende schittering

De voordelen van warmtewerende en zonwerende glasfolie:

  • simpele, efficiënte en kostenbesparende oplossing
  • kan tot 85% van de warmte buitenhouden
  • vermindert het serre-effect
  • reduceert het hinderlijke zonlicht
  • minder nood aan airco
  • vertraagt de verkleuring van materialen

Toepassingen:

  • ideaal voor alle vlakke beglazing zoals ramen en deuren
  • kan ook op schuine beglazing zoals veranda’s en lichtstraten (verandazonwering) in glas

In nieuwbouwprojecten of bij de renovatie van bestaande gebouwen of woningen wordt steeds meer glas gebruikt. Dit glas wordt geïntegreerd om maximaal te kunnen profiteren van het licht en het vrij uitzicht. Veel glas creëert een ruimtelijk effect, maar het heeft ook enkele nadelen.

Op zonnige dagen laat glas veel warmte door en heeft u last van storende schittering van de zon op beeldschermen of in de ogen van de mensen.
De warmtewerende en zonwerende folies van Reprosol houden de kwalijke effecten van de zon buiten (schittering, warmte, enz.).

Deze neutrale of getinte raamfolies kunnen tot 85% van de warmte buitenhouden, afhankelijk van het type warmtewerende en zonwerende folie. De warmte wordt voor een groot deel gereflecteerd door de folie waardoor de rechtstreekse warmte die binnenkomt miniem is en het serre-effect vermeden wordt. Door de uitstekende warmtebeheersing is er minder nood aan een koelsysteem. Een aanzienlijke energiebesparing dus…

Spiegelfolies tegen storende schittering op beeldschermen

Bepaalde warmtewerende en zonwerende folies, vooral dan de spiegelfolies (reflecterende folies), vermijden tevens de onaangename schittering op beeldschermen en de verschillen in lichtintensiteit. Gedaan met vermoeide ogen en verminderde concentratie.

De warmtewerende en zonwerende folies bezitten ook een filter die meer dan 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhoudt. Dit resulteert in een sterke vertraging van de verkleuring van meubelen, schilderijen of tentoongestelde materialen.

Wilt u de warmte weren in de zomer en energie besparen in de winter, ontdek dan onze unieke isolerende folie.

Vraag hier uw offerte aan.

Projecten:

  Katholieke Hogeschool Kempen Vorselaar Indigo Kindervreugd Waasmunster GBJ De Zande Beernem DS Plastics Lokeren CRC Industries Zele Christelijke Mutualiteit Buggenhout Alhambra Melle VCM Brakel SOC De Hagewinde Lokeren Siniscoop Sint-Niklaas RVT Kasteelhof Dendermonde Rubbens Kruibeke