Zandstraalfolie, gekleurde folie, raamdecoratie

Privacyfolies en decoratieve folies verminderen de inkijk

De voordelen van privacyfolie en decoratieve folie:

  • houdt ongewenste blikken buiten en zorgt voor meer privacy
  • laat aangenaam licht binnen
  • kan dienen als raamdecoratie
  • een logo of ontwerp kan uit de zandstraalfolie gesneden worden
  • zorgt voor meer kleur in het interieur
  • bestaat ook in spiegelfolie: one-way effect

Toepassingen:

  • heel geschikt voor landschapsburelen, banken, wachtruimtes, winkels, ziekenhuizen, kantoren, werkplaatsen, standenbouw, enz.

Zandstraalfolies en decoratieve folies

Privacyfolies bestaan in verschillende uitvoeringen. De privacyfolie van Reprosol is een matte raamfolie die het uitzicht heeft van gezandstraald glasmelkwit glas (opaal) of gezuurd glas. Er zijn ook folies met oplichtende spikkeltjes, streepjes, blokjes en andere decoratieve patronen. Deze glasfolies verhinderen indiscrete blikken en laten toch nog voldoende licht door.

Deze folie bestaat ook in combinatie met veiligheidsfolie.

Zandstraalfolie dient niet enkel en alleen als privacyfolie. Deze matte folie kan ook als raamdecoratie gebruikt worden om uw woning, kantoor of winkel op een sobere manier herkenbaar te maken voor bezoekers.
Uit de matte zandstraalfolie kan om het even welk ontwerp of logo gesneden worden. Dit gebeurt volledig computergestuurd met behulp van een snijplotter.

Gekleurde folies

Houdt u van meer kleur in uw interieur of op uw glas?
Kies dan voor één van onze transparante gekleurde folies: groen, geel, rood, oranje, blauw, enz.. Door deze folies kunt u perfect naar buiten kijken en is er weinig lichtverlies.

Er bestaan ook translucent folies. Dit zijn matte gekleurde folies die toch nog een aangenaam licht verspreiden. Er is weinig of geen doorkijk mogelijk.

Tot slot zijn er ook de gekleurde PVC-folies. Bij deze folies is het lichtverlies afhankelijk van de kleur (tot volledige verduistering mogelijk) en is er geen doorkijk. Deze laatste folies kunnen gekleefd worden op volledig effen ondergronden zoals glas maar bijvoorbeeld ook op plexi of metaal.

Spiegelfolie

Bij een goede lichtverhouding (buiten meer licht dan binnen) kunnen spiegelende folies en donker getinte folies ook gebruikt worden als privacyfolie. Dit is het zogenaamde one-way effect: Zien zonder gezien te worden! U kunt overdag probleemloos naar buiten kijken. Inkijk van buiten naar binnen is quasi onmogelijk.

Opgelet: ‘s Avonds is de situatie omgekeerd. Als het buiten donker is en het licht brandt in de woning, zal de folie spiegelen aan de binnenzijde omdat er op dat moment daar het meeste licht is.

Vraag hier uw offerte aan.

Projecten:

MIZ Herent M4S Leuven ICsense Leuven Philips Belgium Anderlecht Amplexor Leuven Lokale Politie Haaltert