Isolerende glasfolie, energiebesparing - Enerlogic

Isoleer uw ramen met een energiebesparende folie

De voordelen van energiebesparende en isolerende glasfolie:

  • opwaardering van enkel glas naar dubbel glas of van dubbel glas naar hoogrendementsglas
  • vermindert het energieverbruik van de airco
  • aanzienlijke energiebesparing en lagere energiefactuur
  • kan het warmteverlies door glas tot 47% verminderen
  • uniek in zijn soort
  • return on investment van gemiddeld 3 jaar
  • goed voor het milieu

Toepassingen:

  • industriële gebouwen, kantoorruimtes en overheidsgebouwen
  • particuliere woning

Warmte buitenhouden in de zomer is één ding, uw glas isoleren in de winter is minstens even belangrijk. Wenst u de thermische isolatie van uw bestaande beglazing (enkel glas of verouderde dubbele beglazing) aanzienlijk te verbeteren, dan is een isolerende en energiebesparende folie hier de oplossing.

Met de installatie van de Llumar EnerLogic energiebesparende glasfolies kunt u tot 75% van de warmte buitenhouden in de zomer.
De Llumar EnerLogic folies behoren tot de nieuwste generatie isolerende folies, met een daling van de warmteverliezen in de winter tot maar liefst 47%. Deze gepatenteerde EnerLogic technologie is “ always on” en garandeert dus een besparing het hele jaar door. De Llumar EnerLogic is uniek in zijn soort en de enige isolerende raamfolie op de markt die op dit moment deze cijfers kan voorleggen, wat men ook mag beweren.

Isolerende glasfolies kunnen de isolerende eigenschappen van een bestaande beglazing in  gebouwen aanzienlijk verbeteren. De stookkosten dalen, alsook de CO2 uitstoot, wat dan weer goed is voor het milieu.

Deze Llumar EnerLogic folie van Solutia Performance Films is voorzien van een speciale isolerende laag, nl. een low-e coating. Door toepassing hiervan kunt u uw glas opwaarderen van enkel naar dubbel glas of van gewoon dubbel glas naar hoogrendementsglas.

Het verbruik van de koelinstallatie in de zomer wordt hierdoor sterk gereduceerd. In de winter levert u dit een aanzienlijke energiebesparing op en een lagere energiefactuur.
In grotere gebouwen mag u rekenen op een ‘return on investment’ van 3 jaar. De investering betaalt zich dus op korte termijn terug.

Rationeel energieverbruik in uw gebouw of woning voelt u dus meteen in uw portemonnee.

Vraag hier uw offerte aan.

Projecten:

Fabricom GTI Braine l'Alleud Bpost Muntcentrum Brussel CKG Zonneheuvel Zottegem Inter Ferry Boats Antwerpen Appart Van de Walle Bouwgroep Aalter Vlaamse Gemeenschap Brussel Timmerman Sint-Kruis (Brugge)