Glasfolie (of raamfolie): ontdek ons uitgebreide gamma

De juiste raamfolie voor de juiste toepassing

Glasfolie of raamfolie van Reprosol is een zelfklevende folie die wordt aangebracht op bestaande beglazing. De folies zijn behandeld met een flinterdunne metaallaag. Deze gemetalliseerde folies hebben absorberende en reflecterende eigenschappen.

Er bestaan vele soorten raamfolies voor diverse toepassingen. Glas bedekken met glasfolie beschermt tegen zon, warmte, koude, glasbreuk, verkleuring of ongewenste blikken. Sommige eigenschappen kunnen gecombineerd worden in één enkele folie.

De meest bekende folies voor ramen zijn de zon- en warmtewerende folies. Zij reduceren het hinderlijke zonlicht en houden de warmte buiten. In veel gevallen wordt het gebruik van airco hierdoor overbodig.

De isolerende of energiebesparende folies zijn eveneens aan een opmars bezig. Dergelijke folie verhoogt de thermische isolatie van uw glas. In de zomer houdt u de warmte buiten, in de winter houdt u de warmte binnen met een aanzienlijke energiebesparing tot gevolg.

Ook onze veiligheidsfolies, UV-werende folies en privacyfolies hebben hun nut bewezen. Al deze folies zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een krasvaste coating.

Ons uitgebreide gamma bestaat uit meer dan 100 folies waaronder het volledige Llumar-gamma van Solutia Performance Films.
Het grootse deel van de folies wordt aan de binnenkant aangebracht. Maar soms dringt een buitenplaatsing zich op (afhankelijk van het glastype).
Er zijn verschillende versies per type (verschillend qua kleur, lichttransmissie, graad van warmtewering, dikte, enz.).

De keuze van de folie is afhankelijk van de aard van het project en de wensen van de klant. Reprosol zorgt voor een vakkundige plaatsing van alle types raamfolie. 

Vraag hier uw offerte aan.