Glasfolie of binnenzonwering laten plaatsen door Reprosol

Glasfolie of binnenzonwering van Reprosol

 

Waarin kan Reprosol het verschil maken?

Het Reprosol-team houdt van een uitdaging en denkt graag met u mee. De klant staat bij ons centraal. Het is dan ook onze stellige overtuiging dat onze knowhow, ons vakmanschap en onze begeleiding voor, tijdens en na uw project de beste garantie zijn voor uw tevredenheid.
 

Wie?

Reprosol zorgt als specialist in zonwering voor een totale bescherming van beglazing en gladde kunststoffen. Wij zijn de exclusieve dealer voor de Belgische markt van de Llumar folies van Solutia Performance Films (SPF). Solutia is de grootste producent van glasfolie of raamfolie ter wereld.

Met deze Llumar folies (zonwerende folies, isolerende glasfolie, veiligheidsfolie, privacy folie, UV-werende folie), binnenzonwering en coatings zorgen wij voor een optimaal werk- en woonklimaat.

Door onze jarenlange ervaring en een grondige bouwkundige kennis beschikt Reprosol over de nodige knowhow om elke uitdaging deskundig aan te pakken. Bovendien hebben wij in de loop der jaren een duurzame samenwerking uitgebouwd met tal van gerenommeerde architecten, ontwerpers en bouwbedrijven.


Wat?

Glas wordt meer en meer gebruikt in de hedendaagse architectuur. Glas zorgt voor licht, geeft een gevoel van ruimte en maakt het werken en wonen aangenaam. Maar tegelijkertijd is glas de zwakke schakel in gebouwen. Warmteoverlast, energieverlies, gebrek aan veiligheid of privacy zorgen vaak voor ongemakken. Deze nadelen worden door onze raamfolie en binnenzonwering perfect beheersbaar.


Waar?

Onze folies, binnenzonwering, coatings en specials zijn zowel toepasbaar in de industrie, kantoorruimtes, banken, winkelcentra, etalages, scholen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, musea, sportcentra, RVT’s, OCMW’s,… als in privéwoningen.


Waarom?

Reprosol gebruikt steeds hightech materialen die zorgvuldig worden geselecteerd. De kwalitatieve eisen voor de selectie van de folies of andere systemen zijn heel hoog. Al ons materiaal voldoet aan strenge normen en eisen. Bovendien kunnen wij op elke installatie garantie bieden door het vertrouwen dat de fabrikant (Solutia Performance Films) in Reprosol stelt.


Hoe?

Reprosol zorgt voor het verdelen en plaatsen van glasfolie, binnenzonwering en coatings. De plaatsing gebeurt dus door ons.

Met de steeds wisselende noden van een modern bedrijf is flexibiliteit een noodzaak. Wij garanderen een snelle levering en plaatsing binnen een afgesproken tijdsbestek. Bovendien gebeuren de plaatsingen zeer vakkundig en met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Hiervoor staan onze professionele plaatsers garant.