Suntec screens, zonnewering binnen

Zonwerende screens voor een perfect woon- en werkklimaat

De voordelen van Suntec screens:

  • beweegbaar en flexibel systeem
  • geen last meer van beeldschermreflectie en storende schittering
  • doorkijk naar buiten blijft behouden
  • 80% à 90% warmtewerend
  • verkrijgbaar in verschillende tinten

Toepassingen:

  • aan de binnenzijde van gevelramen
  • bevestiging buiten of binnen de dagmaat, plafond- of muurbevestiging
  • bevestiging kan eventueel ook tussen de glaslatten zodat de ramen met het neergelaten rolgordijn toch nog kunnen geopend worden

De Suntec screen combineert een folie met een beweegbaar systeem. Deze screen van Reprosol houdt 80% à 90% van de warmte buiten en reduceert de vervelende beeldschermreflectie en de storende schittering van de zon, zelfs bij direct zonlicht. Bovendien zorgt deze screen voor een extra isolatie van de ramen door de reflecterende alu-laag.

U bepaalt zelf in welke mate de zon binnenkomt want u kunt dit rolgordijn openen en sluiten wanneer u dat wilt. En zelfs wanneer de screen naar beneden is, kunt u toch nog naar buiten kijken. Op die manier creëert u een optimaal woon- en werkklimaat.

De Suntec screen bestaat uit een polyesterfilm die behandeld is met een zonwerende aluminium laag. De éne zijde is aluminiumkleurig (zijde die naar de buitenkant hangt), de andere zijde is getint. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor een perfecte harmonie met uw interieur (brons, donker- of lichtgrijs, groen, zilver, blauw, enz.). De film is doorzichtig en is voorzien van een gewafelde structuur die de lichtreflectie vermindert.

De types zijn mini, base en jumbo. De afwerking (eindkapjes, onderlat, box en zijgeleiding) kunt u krijgen in de kleuren wit, zwart en alu-grijs (bij de jumbo enkel wit). De jumbo screens kunnen zowel manueel als elektrisch bediend worden.

Ook bij de verticale lamellen vindt u de toepassing met de screenfilm terug.

Vraag hier uw offerte aan.

Projecten:

Schneider Electric Brussel Mercedes-Benz Waterloo Lokale Politie Haaltert Link 21 Herentals Katholieke Hogeschool Leuven Sociaal Huis Wichelen Drukkerij Geers Offset Gent Deba Facility Nevele Luchthaven Oostende-Brugge Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende