Binnenzonwering voor een optimaal comfort

Binnenzonwering voor een optimaal comfort

Het gamma regelbare binnenzonwering van Reprosol bestaat uit Suntec screensrolgordijnenverticale lamellen en horizontale lamellen.

Warmteoverlast en storende schittering van de zon kunt u op een doeltreffende manier voorkomen met de gunstige eigenschappen van glasfolie. Een mogelijk minpunt is dat de folie permanent aanwezig is, ook tijdens de donkere wintermaanden.

Op een warme zomerdag schijnt de zon op uw beeldscherm of televisietoestel en wordt de ruimte waarin u werkt of woont opgewarmd. In deze gevallen is een binnenzonwering een uitstekende oplossing. 

Bij binnenzonwering kunt u de voordelen van glasfolie combineren met een beweegbaar systeem: Suntec screens, rolgordijnen, verticale lamellen en horizontale lamellen.  

De keuze van de binnenzonwering hangt af van de bouwtechnische eigenschappen, de functionaliteit en uw eigen smaak. Alle systemen kunnen geleverd worden in verschillende kleuren, modellen en stoffen. Al onze binnenzonwering wordt op maat gemaakt.

Wenst u meer info of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, contacteer ons dan gerust. Wij komen graag langs om u het één en ander toe te lichten.  

Vraag hier uw offerte aan.